Jalan reizen naar Senegal

Jalan is de reisorganisatie bij uitstek voor iedereen die het betreden pad  al eens wil verlaten en droomt van echte reiservaringen.


Mis geen enkel hoogtepunt van je gekozen bestemming en geniet van het avontuur zoals jij dat wil: een persoonlijke en intense beleving staat je te wachten. Bij Jalan draait reizen om een authentieke belevenis. Maak echt contact met het land, de natuur en de bevolking door te verblijven op de meest unieke verblijven die persoonlijk geselecteerd worden op authenticiteit en gezelligheid. 

siné Saloum mangroves Senegal

Rondreizen zijn een ideale manier om een goede indruk op te doen van het land dat je bezoekt. De landschappen veranderen, de ontmoetingen volgen elkaar op en dankzij de goede kennis van lokale gidsen waarmee we in contact staan, leer je gegarandeerd veel bij. Overal zal je worden opgewacht door een warme glimlach. 

Jalan bezoekt elke bestemming zelf zo vaak mogelijk, kent haar gidsen goed, past haar uitstappen aan waar nodig om de beste reizen samen te stellen en persoonlijk advies te kunnen geven.   Alle foto’s  worden door ons gemaakt. Elke reis kan op maat aangepast worden naargelang jouw wensen. Zo weet je goed waar je aan toe bent en er wordt op elke reis een uitgebreid draaiboek meegegeven. Bij Jalan begint je reis vanaf het eerste contact.

rondreis Senegal

woestijn Lompoul Senegal


BVBA JALAN
Ajuinlei 1
9000 Gent
info@jalan.be
contactformulier

Jalan.be

^