Landhuis Daniel

   
Het Landhuis Daniel is een van de oudste van Curacao(1700) en is prachtig gelegen aande Weg naar Westpunt.Het landhuis is na een grondige renovatie sinds een jaar of twaalf in gebruik als klein hotel, waarbij de authentieke sfeer behouden is gebleven.Op het landgoed bevindt zich ook een restaurant, een duikschool, een zwembad met terras en eenmooi onderhouden tuin met een orchideeen kwekerij.Het Landhuis – een oase van rust - ligt midden in de grillige Curacaosche natuur. U kunt hier volledig "ontstressen” en genieten van vele soorten tropische vogels, planten en dieren.
  Het Landhuis Daniël, gelegen in de landelijke wijk Daniel midden op het eiland, is een kleinschalig opgezet en bijzonder gemoedelijk hotel met een uitstekend bekend staande Mediterraan-Caribische keuken. De medewerkers zijn blij dat u er bent en ze doen er alles aan het u naar de zin te maken. Het landhuis beschikt over zeven comfortabele kamers, allemaal voorzien van eigen toilet en douche. Drie ruime kamers bevinden zich op de eerste verdieping van het landhuis. De overige vier kamers bevinden zich in de voormalige, gerestaureerde slavenverblijven in een bijgebouw naast het landhuis en het zwembad. Sinds kort beschikt het landhuis ook over twee volledig ingerichte appartementen: een tweepersoons en een vijfpersoons.

De keuken van Landhuis Daniel kan worden omschreven als een mix van de moderne Frans-Mediterrane keuken met hier en daar een Oosters en Caribisch accent, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het smaakpalet, maar waarbij de presentatie zeker niet uit het oog wordt verloren. Ons streven is zoveel mogelijk gebruik te maken van lokaal geproduceerde ingredienten: kruiden en wat groenten uit de eigen tuin, eieren, wild en gevogelte van Tropical Farm Oase hier vlakbij en vis van de lokale vissers. Wij voeren vier soorten menus: een dagelijks wisselend 4 gangen menu surprise, een wekelijks wisselend keuzemenu, ons vaste a la carte menu en een proeverij van acht kleine gerechten voor de fijnproever.

Ook vegetariërs zullen zich bijzonder thuis voelen in het aanbod van maaltijden. Tevens serveren wij ook Hollandse seizoensgebonden gerechten als verse Zeeuwse mosselen, asperges en wild.Voor de kleintjes hebben wij meer dan 25 verschillende soorten pannekoeken. Ook aan de bereiding van ontbijt en lunch wordt de grootste zorg besteed.

 
 

Landhuis Daniel
Fine Dining & Hotel
Weg naar Westpunt z/n Curaçao, N.A.
tel + 5999 8648400
fax + 5999 8647284
mailto:info@landhuisdaniel.com

 

 
 
Copyright (c) 2002 - 2018 Globefreaks.nl. All rights reserved. kvk 39080715