De keuken van Landhuis Daniel kan worden omschreven als een mix van de moderne Frans-Mediterrane keuken met hier en daar een Oosters en Caribisch accent, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het smaakpalet, maar waarbij de presentatie zeker niet uit het oog wordt verloren. Ons streven is zoveel mogelijk gebruik te maken van lokaal geproduceerde ingredienten: kruiden en wat groenten uit de eigen tuin, eieren, wild en gevogelte van Tropical Farm Oase hier vlakbij en vis van de lokale vissers. Wij voeren vier soorten menus: een dagelijks wisselend 4 gangen menu surprise, een wekelijks wisselend keuzemenu, ons vaste a la carte menu en een proeverij van acht kleine gerechten voor de fijnproever.
Ook vegetariërs zullen zich bijzonder thuis voelen in het aanbod van maaltijden.
Tevens serveren wij ook Hollandse seizoensgebonden gerechten als verse Zeeuwse mosselen, asperges en wild.Voor de kleintjes hebben wij meer dan 25 verschillende soorten pannekoeken. Ook aan de bereiding van ontbijt en lunch wordt de grootste zorg besteed. |